Als ondernemer heeft u een bepaalde
visie over welke indruk uw bedrijf moet
achterlaten. Een eerste indruk is daarbij
bepalend. Ceasar BV kan u daarbij
adviseren en samen met u een unieke
uitstraling geven aan allerlei uitingen.

 

 
BusinessEXpert

CRM / HRM / Orderverwerking

Relaties op het werk…
Uw relaties zijn belangrijk voor uw onderneming. Uit bestaande klanten wilt u maximale omzet halen. Nieuwe klanten wilt u doelgericht benaderen. Het is daarom van groot belang dat u actuele informatie op eenvoudige manier kunt benaderen.Om dubbele invoer te voorkomen zijn de financiële gegevens in BusinessEXpert geïntegreerd en direct zichtbaar bij de klant.

"Ik wens u veel personeel" is een gevleugelde uitspraak.Uw medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van de succesfactor. Daarnaast zijn ze het visitekaartje van uw bedrijf. BEX biedt u de mogelijkheid om alle HR vraagstukken, uitdagingen en oplossingen te administreren en eenvoudig toegankelijk te maken per medewerker. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast kan u uw medewerker op de meest efficiënte manier inzetten en benaderen. Gaat het goed met uw medewerkers, dan gaat het goed met u.

Verkooporders kunnen op verschillende manieren worden vastgelegd en de afwerking daarvan kan worden geregistreerd. Het is mogelijk orderbevestigingen uit te printen en/of deze te mailen of faxen.Transportbonnen t.b.v. orderpicking kunnen uitgeprint worden of via (draadloze) verbinding op de pickingterminal getoond worden.De layout van deze bonnen is vrij instelbaar. Daarnaast heeft u overzicht over de nog uit te leveren orders, al dan niet gefactureerd. U tevreden, uw medewerkers tevreden, de klant tevreden, u weer tevreden, uw medewerkers tevreden, etc.

Document management
“Waar zijn die papieren gebleven?”
Paspoort medewerker? Jaargesprek medewerker? Visitekaartje van de klant? Kamer van Koophandel uitreksel van de klant? Alles kunt u digitaal toevoegen aan BEX. Zo heeft u in 1 oogopslag alle documenten bij de hand. En als u een papieren versie nodig heeft, dan drukt u er desgewenst één af. De nieuwe taal is digitaal…


Maatwerk. One size fits all?
Het door ons ontwikkelde softwarepakket BusinessExpert is volledig aan te passen aan uw wensen. Zo kan dit pakket worden ingezet in een eenmansbedrijf tot een organisatie met een ongelimiteerd aantal gebruikers. Deze CRM/HRM software is het hart van uw administratie, maar door de vele extra modules, zoals bijvoorbeeld de kassamodule, geschikt voor bijvoorbeeld een horecaonderneming. Een andere module zorgt er weer voor dat de software geschikt is voor woningcoöperaties, of juist in de agrarische sector is toe te passen. Door de grote verscheidenheid aan modules en door deze te combineren is het mogelijk BEX voor elke onderneming of instelling te gebruiken.


Bellen met BEX
BEX en bellen is geen probleem. Door BEX uit te breiden met deze module kunt u vanuit BEX bellen met 1 druk op de knop. Niet meer zoeken, niet meer intoetsen, gewoon het icoontje indrukken en bellen. Is dat alles? Nee. BEX kan ook statistieken weergeven, hoeveel inkomend en uitgaand telefoonverkeer, welke medewerker het langst, het kortst, het meest? Zo heeft u inzage en gebruiksgemak gecombineerd. Dat wordt weer besparen! Efficiëncy is the key...


Koppeling toegangsregistratie
Door BEX te koppelen aan uw toegangsregulatiesysteem hoeft een medewerker niet meer zijn uren te registreren. Zodra een medewerker binnenkomt registreert BEX dat deze medewerker in uw bedrijf is. Zijn of haar uren worden direct geregistreerd en verwerkt. Zodra uw medewerker het bedrijf weer verlaat wordt dit ook weer geregistreerd. Zo zijn er 2 handelingen in 1 en bent u altijd direct op de hoogte wie er wel en niet aanwezig is.

Maar, daar houdt het niet op!Is er een nieuwe ontwikkeling nodig, zijn er aanvullende wensen, hebben wij het niet (dat bestaat bijna niet), dan gaan we samen met u aan de slag. Onze softwaredevelopers staan u graag bij en uiteindelijk heeft u een tailor fit pakket speciaal op uw branche gericht.

 

 
         
 
Grotestraat 80
5836 AH Sambeek
T 0485 - 478040
E info@ceasar.nl
   
staat ingeschreven bij de
Kamer van Koophandel
onder nummer: 30118022